Hem

Hej till alla!

Paul Murphy

Välkommen till min hemsida, jag heter Paul Murphy och är författare. Jag föddes i Helsingfors i Finland men växte upp min barndom i en liten stad som heter Borgå, cirka fem mil från Helsingfors.

Jag flyttade till Stockholm i Sverige redan när jag var väldigt ung, efter många år i Stockholm började jag skriva filmmanus. Senare har jag dock börjat skriva många olika genrer av böcker och romaner, en tidsfördriv där jag har upptäckt en hel del tillfredsställelse och nöje.

Jag har skrivit fem böcker innan både på svenska och finska. Mina böcker är också översatta på engelska.


Min nyaste och sjätte boken heter ”Droghelvetet” det är en sann historia om en ex grov kriminell Kimmo Harjula. Han är en före detta drog och alkohol missbrukare.

Hans föräldrar var missbrukare, och hans pappa var sadistisk tyrann som började misshandla och tortera honom regelbundet redan när han var liten. Han blev också sexuell utnyttjade när han var barn, och fick uppleva fruktansvärda saker i sitt hem. För att klara det dagliga tortyr liknande livet, började han redan i sju års ålder sniffa lim, röka hasch, och dricka alkohol.

Han blev kriminell redan som ung, och han blev placerade totalt i 46 stycken olika fosterhem redan när han var barn. Efter tonåren fortsatte han sin kriminella liv och han har suttit 14 år i olika fängelser. Han gjorde tre olika mordförsök på sin pappa, innan han lyckades ta sig ur missbruket och det kriminella livet till slut. Han utbildade sig till terapeut och är idag en fri man.

Läs hans otrolig överlevnads historia och vad droger kan göra för människan. Boken kommer ut på engelska och spanska i Juli 2019 och säljes i www.amazon.com.

Boken kommer ut på svenska och finska i September 2019 den kommer att säljas i online bokhandel som www.adilibris.se, www.bokus.com, www.cdon.com mm samt i alla vanliga bokhandel i Sverige och Finland.
“Droghelvetet”