Droghelvetet

Min nyaste och sjätte boken heter ”Droghelvetet” det är en sann historia om en man som heter Kimmo Harjula. Han är en före detta drog och alkohol missbrukare.

Hans föräldrar var missbrukare, och hans pappa var sadistisk tyrann som började misshandla och tortera honom regelbundet redan när han var liten. Han blev också sexuell utnyttjade när han var barn, och fick uppleva fruktansvärda saker i sitt hem. För att klara det dagliga tortyr liknande livet, började han redan i sju års ålder sniffa lim, röka hasch, och dricka alkohol.

Han blev kriminell redan som ung, och han blev placerade totalt i 46 stycken olika fosterhem redan när han var barn. Efter tonåren fortsatte han sin kriminella liv och han har suttit 14 år i olika fängelser. Han gjorde tre olika mordförsök på sin pappa, innan han lyckades ta sig ur missbruket och det kriminella livet till slut. Han utbildade sig till terapeut och är idag en fri man.

Läs hans otrolig överlevnads historia och vad droger kan göra för människan. Boken kommer ut på engelska och spanska i Juli 2019 och säljes i www.amazon.com.

Boken kommer ut på svenska och finska i September 2019 den kommer att säljas i online bokhandel som www.adilibris.se www.bokus.com www.cdon.com mm samt i alla vanliga bokhandel i Sverige och Finland.

”Droghelvetet”